ÂŁukaszu zrĂłb z ego przyklejony please ... !!!
Od razu mĂłwiĂŞ Âże czesc osĂłb w mojej charakterystyce sie powtĂłrzy bo poprostu o osobach ze starej gwardii moge coÂś wiĂŞcej powiedziec

Lepiej siĂŞ znamy nie tylko na forum ale i na gg...

Tak wiĂŞc od razu prosze nowych userĂłw o nie obraÂżanie siĂŞ ze sÂą przeze mnie niezauwÂżeni czy nie lubiani

Black Jack Tutaj nic siĂŞ nie zmieniÂło od ostatniego razu

Lubi moje poczucie humoru a ja lubiĂŞ jego

Bardzo spokojny (choĂŚ czasem pokazuje pazurki :evil2:) Zawsze rzeczowo na temat Anity sie wypowiada...
Maciek WÂłasciwie nie wiem czy jeszcze tu pisze ??? czy juÂż na amen siĂŞ poobraÂżaliÂście

Bardzo sympatyczny wypowiada siĂŞ na wiele tematĂłw.Nie przepada za KaziÂą. I chyba lubi Polsat bo siĂŞ za Polszmate obraziÂł.Uwielbia Huberta UrbaĂąskiego. Podoba mi siĂŞ to Âże zawsze potrafi podziĂŞkowac za pomoc i sam chĂŞtnie jej udziela

arrrow Ehh szkoda ze przestaÂł ÂświntuszyĂŚ we wiadomym wÂątku

Przemek bardzo sympatyczny fan wiadomosci oraz Holeckiej.JuÂż nie fan Doroty Wysockiej

ChoĂŚ ma 13 lat bardzo rzeczowo siĂŞ znim rozmawia duÂżo wie i umie wyszperaĂŚ ciekawe rzeczy w internecie... Ma ciekawe pomysÂły i czĂŞsto je realizuje
Dobra a teraz now wpisy

Funckyrella - 2 po Blacku fanka Anity

i merytoryczne. RĂłwnie spokojna i wywaÂżona jak Black nikogo nie atakuje i nie obraÂża... Zawsze broni Anity

Marcin W przeszÂłoÂści chyba nie bardzo siĂŞ z panem z Pabianic lubiliÂśmy prawda panie M ???

Ale musze przyznac ze odkÂąd zostaÂł moderatorem bardzo siĂŞ zmieniÂł. Nie atakuje i wypowiada siĂŞ merytorycznie. JakiÂś czas temu zostaÂł zaatakowany wirusem zwanym Anita Wenrer

Nie nadu¿ywa w³adzy moderatora... pisze zawsze poprawnie bez b³êdów ortograficzych...
Zadra HEHEHEHE

Kowal Ostatnio narobiÂł zamieszania, chcÂąc odchodziĂŚ z forum. Na szczĂŞscie zmieniÂł zdanie

Fan zarĂłwno pani Dyrektorowej

Bardzo symaptyczny s³u¿¹cy pomoc¹. Znamy siê te¿ z gg

Kubs Hehehe TeÂż mamy za sobe pare niemiÂłych i miÂłych PW

Czasem miewamy podobne zdanie czĂŞsto caÂłkiem odmienne...
Bardzo duÂżo wie

Jest wielkim fanem Justyny pochanke co nie przeszkadzaÂło mu po niej jeÂździĂŚ w 1 z wÂątkĂłw

Jego ulubionÂą rozgÂłoÂśniÂą radiowÂą jest radio Mryja :evil2:
Ma bardzo duze poczucie humoru i bywa czesto zÂłoÂśliwy

Ma du¿¹ wiedze z zakresu telewizji i nie tylko

Ehh z ostatniÂą osobÂą mam kÂłotpot jeszcze siĂŞ namyÂśle bo pare osĂłb chodzi mi po gÂłowie

Ps .....