Flash zapowiadający program
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
-
- Administrator
- Kontakt:
No w³aœnie. Odnoœnie tego flasha. Czy na forum jest ktoœ, kto potrafi edytowaÌ pliki SWF? Konkretnie zmieniaÌ tytu³ i godzinê emisji w tym flashu: http://www.tvn.tivi.pl/zapowiedz.swf . Bo te wszystkie flashe robione by³y na zamówienie i teraz brakuje osoby, która mog³aby i potrafi³aby siê tym zaj¹Ì.
W zamian moÂżemy zaoferowaĂŚ jakÂże zaszczytne miejsce w stopce redakcyjnej.
W zamian moÂżemy zaoferowaĂŚ jakÂże zaszczytne miejsce w stopce redakcyjnej.

tvnfakty.pl | Włochy: Rzym
-
- Stały bywalec
Ja mogĂŞ to robiĂŚ - tyle, Âże musiaÂłbym siĂŞ w to "wkrĂŞciĂŚ" nieco, gdyÂż wczeÂśniej takie rzeczy robiÂłem w Swish'u.
Nie wiem czy pamiĂŞtasz, ÂŁukasz, ale koniec zamieszania szkolnego mam po 23 czerwca. I wtedy zaczynam pracĂŞ peÂłnÂą parÂą, mogĂŞ robiĂŚ teÂż te zapowiedzi.
A teraz, jeÂśli siĂŞ nikt do tego nie znajdzie, moÂże zrĂłb tak, jak kiedyÂś, jako obrazek... :flowers:
Nie wiem czy pamiĂŞtasz, ÂŁukasz, ale koniec zamieszania szkolnego mam po 23 czerwca. I wtedy zaczynam pracĂŞ peÂłnÂą parÂą, mogĂŞ robiĂŚ teÂż te zapowiedzi.

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
-
- Administrator
- Kontakt:
Hmm... ale nam trzeba do tego kogoÂś, kto bĂŞdzie to caÂły rok robiÂł, a nie tylko w wakacje.
Chyba nie trzeba aÂż tak wiele czasu, aby raz w tygdoniu zmieniĂŚ napis :>

Chyba nie trzeba aÂż tak wiele czasu, aby raz w tygdoniu zmieniĂŚ napis :>
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Administrator
- Kontakt:
No to bardzo byÂłoby nam miÂło. MĂłj mail znasz. Napisz czego oczekujesz od nas wzamian i moÂże siĂŞ dogadamy.daniel33 pisze:Ja mam peÂłnÂą wersjĂŞ Flash MX i mogĂŞ wam pomĂłc edytowaĂŚ animacje.

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
-
- Stały bywalec
Z mojego, poprzedniego posta ju¿ wynika, ¿e jest nowa grafika. Czytanie ze zrozumieniem siê, Kamilu, k³ania. :p Tylko, jak ju¿ napisa³em, jest doœÌ s³aba. Sorry, ¿e tak krytykujê, ale to na pewno nie jest w stylu TVN. :wesoly:
MyÂślĂŞ teÂż, Âże Âłatwo domyÂśleĂŚ siĂŞ, Âże to osoba, ktĂłra pyta: "ÂŁukaszu, zdradÂź kto jÂą zrobiÂł?", sama tÂą "zapowiedÂź" wÂłaÂśnie wykonaÂła.
MyÂślĂŞ teÂż, Âże Âłatwo domyÂśleĂŚ siĂŞ, Âże to osoba, ktĂłra pyta: "ÂŁukaszu, zdradÂź kto jÂą zrobiÂł?", sama tÂą "zapowiedÂź" wÂłaÂśnie wykonaÂła.

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
1. Gdy Twój post siê pojawi³ ja ¿adnej nowej zapowiedzi nie widzia³emMaciek pisze:Z mojego, poprzedniego posta ju¿ wynika, ¿e jest nowa grafika. Czytanie ze zrozumieniem siê, Kamilu, k³ania. :p Tylko, jak ju¿ napisa³em, jest doœÌ s³aba. Sorry, ¿e tak krytykujê, ale to na pewno nie jest w stylu TVN. :wesoly:
2. Mylisz siĂŞ MaĂŚku ;] Ja bym lepiej to lepiej zrobiÂł

-
- Administrator
- Kontakt:
To lepiej zrĂłb to lepiej.:: Kamil pisze:Ja bym lepiej to lepiej zrobiÂł

A na powaÂżnie, to pomĂłgÂł mi daniel33. Za co mu dziĂŞkujĂŞ. Ja siĂŞ na flashach nie znam. To jedyna rzecz w layoutcie strony, ktĂłrej sam nie robiÂłem. Jak chcecie sprĂłbowaĂŚ swoje umiejĂŞtnoÂści, to przygotowujcie flashe na kolejne weekendy i zobaczymy co Wam wyjdzie.
Jak coÂś fajnego, to damy na stronĂŞ.