Podziękowania
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
PodzĂŞkaowania
Bardzo siĂŞ cieszĂŞ i z caÂłego serca gratulujĂŞ,chociaÂż bardziej bym siĂŞ ucieszyÂł gdybyÂście otrzymali propozycjĂŞ od WIRTUALNYCH MEDIĂW wydaje mi siĂŞ Âże majÂą trochĂŞ wiĂŞkszy prestiÂż.Jednak po pierwsze:wszystko przed wami,a po drugie MEDIA LINK to nie maÂły serwis.Pozdrawiam.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
- Bartek
- Stały bywalec
a to ci
przeciez to zwykla rzecz :?
Powiem ci salladyn ze masz racje w 50% - WM maja wieksza ogladalnosc i chyba [jeszcze] wiecej newsĂłw. Tyle ze WM maja taka zasade ze nie bawia sie w publicystyke, felietony - prezentuja tylko news. A w ML miejsce na to jest i mam nadzieje ze bedzie. Poza tym duzy moze wiecej, a w malym moÂżesz wiĂŞcej. Tylko ze w pewnym momencie z malego robi sie duze i potem znowu jest troche ciezko

Powiem ci salladyn ze masz racje w 50% - WM maja wieksza ogladalnosc i chyba [jeszcze] wiecej newsĂłw. Tyle ze WM maja taka zasade ze nie bawia sie w publicystyke, felietony - prezentuja tylko news. A w ML miejsce na to jest i mam nadzieje ze bedzie. Poza tym duzy moze wiecej, a w malym moÂżesz wiĂŞcej. Tylko ze w pewnym momencie z malego robi sie duze i potem znowu jest troche ciezko

-
- Stały bywalec
PodziĂŞkowania
W takim razie mam nadziejĂŞ Âże bĂŞdziecie lokomotywami sukcesu MEDIALINK-u
,i ÂżebyÂśmy nie musieli siĂŞ tam za was wstydzic pamiĂŞtajcie 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
-
- Administrator
- Kontakt:
Jeszcze jest po³owa dzia³ów (stanowisk) nie obsadzona.
TakÂże moÂżesz "coÂś" wydaĂŚ.
:D:D

tvnfakty.pl | Włochy: Rzym