[TVN] Kuchenne rewolucje
Moderator: Łukasz
Re: Kuchenne rewolucje
Obejrzałem 2 odcinki programu i nawet przypadł mi do gustu. Wyniki oglądalności są bardzo dobre, program jest liderem. Myślę, że jesienią program powinien być kontynuowany. Zresztą wczoraj podczas progrmau było info o zgłoszeniu się więc prawdopodobnie trwają nagrania do nowej edycji :] W końcu udało się znaleźć jakiś weekendowy program, który przyciągnął widzów (Poprzednie się niestety nie sprawdzały - Łapać złodzieja, Kapitalny pomysł itd.)
Re: Kuchenne rewolucje
nooo ciekawie. Napewno bd oglądać.
Poprzednia seria bardzo mi się podobała.
Poprzednia seria bardzo mi się podobała.
Re: Kuchenne rewolucje
Obejrzałem połowę odcinków i bardzo tego żałuję (że tak mało).
http://www.youtube.com/watch?v=F82af12lfoc <-- Mój własny film na konkurs w YouTube - Internet For Peace (byłem operatorem). Oglądajcie i oceniajcie
Re: Kuchenne rewolucje
Jeśli chodzi o prowadzącą - Magdę Gessler to ma kobieta doświadczenie w swojej branży. Pamiętacie Rewolucyjną Magdę Gessler w "Rozmowach w Tłoku" ? Genialna parodia
Jedyna, nieoficjalna strona poświęcona dziennikarce TVN24 Dagmarze Kaczmarek - Szałkow
Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl
Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl
-
- Bywalec
- Posty: 808
- Rejestracja: sobota 19 cze 2010, 19:19
Re: Kuchenne rewolucje
Pamietamy, pamietamy... chyba jedna z najlepszych parodii w RwTłoku, aż się popłakalem do lez. Szkoda tylko ze na stronie szymona jest okrojona wersja show...filipek24 pisze:Jeśli chodzi o prowadzącą - Magdę Gessler to ma kobieta doświadczenie w swojej branży. Pamiętacie Rewolucyjną Magdę Gessler w "Rozmowach w Tłoku" ? Genialna parodia
Natomiast jesli chodzi o Magdę - moze i ma jak to sie mowi - łeb do interesow to jednak przedewszystkim swoja glowna restauraje uzyskala od chyba swojego męza a po za tym, jeden z moich znajomych tam pracował i powiedział ze nigdy tam nie wróci. Nie wypłaca zwykle pensji - tak bylo dobrych pare lat temu. Jak jest teraz nie wie, i ponoć nawet nie chce wiedzieć
tvn - latem programowo najgorsza!
-
- Bywalec
- Posty: 808
- Rejestracja: sobota 19 cze 2010, 19:19
Re: Kuchenne rewolucje
Tvn rozpoczął promocję nowej serii KR MG, od 4.IX o 18.00
PS. Odnośnie parodi KR u Szymona, dzisiaj była powtórka tego genailnego "widowiska"...
PS. Odnośnie parodi KR u Szymona, dzisiaj była powtórka tego genailnego "widowiska"...
tvn - latem programowo najgorsza!
Re: Kuchenne rewolucje
Oglądałem dzisiaj tylko końcówkę programu, ale z tego co widziałem odcinek zakończył się niepowodzeniem. Magda Gessler wróciła po kilkunastu dniach do ''Jesz Burger'' i dostała potrawę z zepsutym mięsem - wyszła mówiąc, że się pod tym nie podpisuje. Jutro na pewno obejrzę cały odcinek.
Re: Kuchenne rewolucje
Komuś, kto wsadza frytki do lodówki, żeby przyciągnąć klientów, a na dodatek podaje spleśniałe jedzenie, Magda Gessler chyba rzeczywiście nie jest w stanie pomóc.
Rzeczywiście, polecam ten odcinek. Właściciel restauracji zdawał się wiedzieć wszystko lepiej, niż Magda Gessler. Efekt jaki jest - widzieliśmy na koniec. Pierwsza klapa w historii programu... na plus programu.
Rzeczywiście, polecam ten odcinek. Właściciel restauracji zdawał się wiedzieć wszystko lepiej, niż Magda Gessler. Efekt jaki jest - widzieliśmy na koniec. Pierwsza klapa w historii programu... na plus programu.
Re: Kuchenne rewolucje
Jesz Burger przypomina na swojej stronie internetowej artykuł z wprost Magdy Gessler:
Wprost pisze:Kilka tygodni temu gościłam w Lublinie. Zaproszono mnie tam do słynnej na cały region restauracji serwującej hamburgery. Ucieszyłam się z tego zaproszenia, bo przypomniało mi ono, jak bardzo lubię prawdziwe, soczyste hamburgery.
Amerykanie często podkręcają smak mięsa w hamburgerze smażonym bekonem i krążkiem panierowanej cebuli. Ważne, aby była to cebula słodka i łagodna – ostra zdominuje swoim smakiem całą potrawę. Często do hamburgerów dodaje się słodkiego gruyera, choć na przykład Anglicy wolą łagodny cheddar. Co kraj, to obyczaj – Koreańczycy przygotowują hamburgery z rozgotowanej wołowiny. Ostatnim krzykiem mody w USA jest podawanie hamburgera z guacamole. Próbowałam też świetnych hamburgerów z sosem bolońskim. Z niezrozumiałych dla mnie przyczyn wciąż nie udaje mi się zjeść porządnego hamburgera ani w Paryżu, ani w Rzymie, ani nawet w otwartym na genialne smaki Madrycie. W Polsce też tych adresów jest niewiele, bo wciąż pokutuje u nas przekonanie, że zjedzenie hamburgera jest passé. Nieprawda – jeśli hamburgery są przyrządzane z taką pasją i starannością jak te, których próbowałam w restauracji w Lublinie, to zjedzenie takiego posiłku w gronie przyjaciół da nam nieprawdopodobną satysfakcję i przyjemność z naprawdę pysznego jedzenia.
Re: Kuchenne rewolucje
Gessler to napisała po zrobieniu "Kuchennych rewolucji" w JeszBurgerze, ale jeszcze przed powrotem trzy i pół tygodnia później.
Re: Kuchenne rewolucje
Ja to wiem, Ty to wiesz, ludzie tego nie wiedzą.Marcin pisze:Gessler to napisała po zrobieniu "Kuchennych rewolucji" w JeszBurgerze, ale jeszcze przed powrotem trzy i pół tygodnia później.
-
- Bywalec
- Posty: 808
- Rejestracja: sobota 19 cze 2010, 19:19
Re: Kuchenne rewolucje
Ci własciciele... tragedia!! Bez komentarza to pozostawie...Greg Haus pisze:Jesz Burger przypomina na swojej stronie internetowej artykuł z wprost Magdy Gessler:
Wprost pisze:Kilka tygodni temu gościłam w Lublinie. Zaproszono mnie tam do słynnej na cały region restauracji serwującej hamburgery. Ucieszyłam się z tego zaproszenia, bo przypomniało mi ono, jak bardzo lubię prawdziwe, soczyste hamburgery.
Amerykanie często podkręcają smak mięsa w hamburgerze smażonym bekonem i krążkiem panierowanej cebuli. Ważne, aby była to cebula słodka i łagodna – ostra zdominuje swoim smakiem całą potrawę. Często do hamburgerów dodaje się słodkiego gruyera, choć na przykład Anglicy wolą łagodny cheddar. Co kraj, to obyczaj – Koreańczycy przygotowują hamburgery z rozgotowanej wołowiny. Ostatnim krzykiem mody w USA jest podawanie hamburgera z guacamole. Próbowałam też świetnych hamburgerów z sosem bolońskim. Z niezrozumiałych dla mnie przyczyn wciąż nie udaje mi się zjeść porządnego hamburgera ani w Paryżu, ani w Rzymie, ani nawet w otwartym na genialne smaki Madrycie. W Polsce też tych adresów jest niewiele, bo wciąż pokutuje u nas przekonanie, że zjedzenie hamburgera jest passé. Nieprawda – jeśli hamburgery są przyrządzane z taką pasją i starannością jak te, których próbowałam w restauracji w Lublinie, to zjedzenie takiego posiłku w gronie przyjaciół da nam nieprawdopodobną satysfakcję i przyjemność z naprawdę pysznego jedzenia.
tvn - latem programowo najgorsza!
-
- Czasem tu wpada
- Posty: 289
- Rejestracja: niedziela 21 paź 2007, 19:54
- Lokalizacja: Tychy
- Kontakt:
Re: Kuchenne rewolucje
W całym tekście nie pojawia się słowo o ich restauracji, więc czy to na pewno o nich?
Re: Kuchenne rewolucje
Tak to o nich. W Lublinie na Krakowskim jedyną wiodącą restauracja jest właśnie ta. Internauci jeszcze przed programem piszą na forum pod tym artykułem, że właśnie o nią chodzi.D00 pisze:W całym tekście nie pojawia się słowo o ich restauracji, więc czy to na pewno o nich?
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości