Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
Twoje zdziwienie w pierwszym z tych przypadkĂłw jest uzasadnione ale drugi avatar jest chyba w porzÂądku 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
-
- Stały bywalec
Re: avatary
Salladynie - drugi awatar teÂż nie jest w porzÂądku. rozmiar jest zbyt duÂży.salladyn pisze:Twoje zdziwienie w pierwszym z tych przypadkĂłw jest uzasadnione ale drugi avatar jest chyba w porzÂądku
Ale niektĂłrzy nie sÂą w stanie tego zrozumieĂŚ, ze jak coÂś jest i siĂŞ nazywa regulaminem - choĂŚby nie wiadomo jaki on byÂł - to naleÂży to przestrzegaĂŚ !!
ZIMA
-
- Stały bywalec
-
- Bywalec
To i ja sobie podbijĂŞ licznik, bo mam za maÂło postĂłw :evil2:
:brawo: Kamuii zostaÂłaÂś forumowÂą babciÂą :drunk:

:brawo: Kamuii zostaÂłaÂś forumowÂą babciÂą :drunk:
Sugeruje Ci, ÂżebyÂś odeszÂła...? :evil2:TVN_FAN pisze:tylko jakie cele sobie teraz wyznaczysz ?Wszystko juÂż osiÂągnĂŞÂłaÂś na forum
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

-
- Stały bywalec
Tina Turner babciÂą rocka,kamuii babciÂą forumterraX pisze: :brawo: Kamuii zostaÂłaÂś forumowÂą babciÂą :drunk:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
-
- Fan Forum
Ale Pawell akurat pisze z sensem :]
A tak powaÂżnie to ja siĂŞ nie dam
:D choĂŚ zdrowa konkurencja siĂŞ przyda 
ps gdzie prezent na dzieĂą babci od wnukĂłw :> ??? :evil2:
Ps dzieki za gratulacje :]
no skoro zostaÂłam forumowÂą babciÂą to zrobiĂŞ sobie na drutach moherowy beret :evil2:tylko jakie cele sobie teraz wyznaczysz
Pawell zobacz poprzedni ktĂłry zagraÂżaÂł pozycji lidera Miss Forum ma od wrzesnia bana :evil2:Ale jakoÂś tak wydaje mi siĂŞ Âże niedÂługo bĂŞdziesz liderkÂą...
A tak powaÂżnie to ja siĂŞ nie dam

ps gdzie prezent na dzieĂą babci od wnukĂłw :> ??? :evil2:
Ps dzieki za gratulacje :]
Android <3
-
- Fanatyk :)
Dziœ zrobi³em wyj¹tek... :]Monster pisze:Pawell kiedyœ mi napisa³, ¿e on tam nie patrzy na iloœÌ postów, bo dla Niego wydaje siê to niewa¿ne. Jak widzê ludzie siê zmieniaj¹...pawell pisze:
Ale jakoÂś tak wydaje mi siĂŞ Âże niedÂługo bĂŞdziesz liderkÂą...![]()
:evil2:
![]()
![]()

kamuii pisze:Pawell zobacz poprzedni ktĂłry zagraÂżaÂł pozycji lidera Miss Forum ma od wrzesnia bana :evil2:
Oj kamuii chyba mi Âźle Âżyczysz... :evil2: no ale na forum jestem :aniolek: wiĂŞc nie bĂŞdzie za co daĂŚ mi bana.

kamuii pisze:A tak powaÂżnie to ja siĂŞ nie dam![]()
![]()
No i bardzo dobrze. :]
kamuii pisze:ps gdzie prezent na dzieĂą babci od wnukĂłw :> ??? :evil2:
Ja ci mogĂŞ daĂŚ ten moherowy beret, nie bĂŞdziesz siĂŞ musiaÂła wysilaĂŚ zeby go zrobiĂŚ na drutach babuniu. :evil2: :smiech:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Fanatyk :)
Oj babuniu nie bĂŞdzie, nie bedzie. :]kamuii pisze:BoÂżesz ty mĂłj ale to tyle klopotu z tym beretem bedzie

kamuii pisze:to moze ja bym dla Pawellka pielemieni narobila albo czaju napaÂżyla :evil2: ???
:smiech: :smiech: :smiech: Ja to babuni nie sprawi kÂłopotĂłw to moze narobiĂŚ tych yyy pielemieni i napaÂżyĂŚ tego czaju (choĂŚ nie wiem co to jest :smiech: ).

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!