Kompromitacje i plagiaty Medialinka

Rozmowy dotyczące strony tvnfakty.pl - zmiany, błędy, problemy, oceny.

Moderator: Łukasz

szym
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 1290
Rejestracja: sobota 08 maja 2004, 12:27

Post autor: szym »

W Prima Aprilis, na Wirtualnych Mediach podali informacjĂŞ, Âże Kazimiera Szczuka i Ewa Drzyzga zamieniajÂą siĂŞ programami (NajsÂłabszym ogniwem i Rozmowami w toku).

ByĂŚ moÂże autor najnowszego newsa o zmianach w "Rozmowach w toku" zajrzaÂł do archiwum, zobaczyÂł starÂą 'ÂżartobliwÂą informacjĂŞ' i napisaÂł, ze pani Kazia prowadziÂła "Rozmowy..." nie sprawdzajÂąc tego. PrzecieÂż nie kaÂżdy musi siĂŞ znaĂŚ na talk-show TVN. No, np. autor tej odkrywczej wiadomoÂści - niejaki 'Âłk' - siĂŞ nie zna ;]

Co oczywiÂście nie zmienia faktu, Âże to co siĂŞ staÂło staĂŚ siĂŞ nie powinno. ;d
:)
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 1229
Rejestracja: poniedziałek 09 maja 2005, 17:51

Post autor: salladyn »

szymcio9 pisze:W Prima Aprilis, na Wirtualnych Mediach podali informacjĂŞ, Âże Kazimiera Szczuka i Ewa Drzyzga zamieniajÂą siĂŞ programami (NajsÂłabszym ogniwem i Rozmowami w toku).

ByĂŚ moÂże autor najnowszego newsa o zmianach w "Rozmowach w toku" zajrzaÂł do archiwum, zobaczyÂł starÂą 'ÂżartobliwÂą informacjĂŞ' i napisaÂł, ze pani Kazia prowadziÂła "Rozmowy..." nie sprawdzajÂąc tego. PrzecieÂż nie kaÂżdy musi siĂŞ znaĂŚ na talk-show TVN. No, np. autor tej odkrywczej wiadomoÂści - niejaki 'Âłk' - siĂŞ nie zna ;]

Co oczywiÂście nie zmienia faktu, Âże to co siĂŞ staÂło staĂŚ siĂŞ nie powinno. ;d
No i nie kaÂżdy musi byĂŚ dziennikarzem ;/ JeÂżeli goÂściu siĂŞ nie zna na mediach a pracuje w portalu medialnym to jest coÂś nie tak,tym bardziej Âże to jest juÂż wiedza potoczna.Dziennikarz ma obowiÂązek sprawdzenia informacji przynajmniej w kilku wiarygodnych miejscach.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
szym
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 1290
Rejestracja: sobota 08 maja 2004, 12:27

Post autor: szym »

Dlatego napisaÂłem, Âże taka sytuacja mimo wszystko nie powinna mieĂŚ miejsca.
:)
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)
Posty: 5465
Rejestracja: środa 27 lip 2005, 14:12
Lokalizacja: Żyrardów

Post autor: pawell »

:lol: Ciekawostka z medialink.pl :

Obrazek

Strasznie drogie. :twisted: :devil:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
szym
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 1290
Rejestracja: sobota 08 maja 2004, 12:27

Post autor: szym »

KurczĂŞ, biedni Ci widzowie TVP. Moim zdaniem Âżadna telewizja nie powinna tak postĂŞpowaĂŚ. To jest nie do pomyÂślenia - Âżeby sprzedawaĂŚ swoich fanĂłw?

Mam nadziejĂŞ, Âże zajmie siĂŞ tym CBA. :/
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)
Posty: 5465
Rejestracja: środa 27 lip 2005, 14:12
Lokalizacja: Żyrardów

Post autor: pawell »

szym pisze:To jest nie do pomyÂślenia - Âżeby sprzedawaĂŚ swoich fanĂłw?
Mnie bardziej martwi los widzĂłw TVP. :( Co ta firma zrobi z takÂą iloÂściÂą ludzi?

I wÂłaÂśnie dlatego rzadko oglÂądam TVP. :devil: :twisted:

Ale najlepsze jest to, Âże nikt nie raczy tego poprawiĂŚ. :neutral: Czy oni nie sprawdzajÂą wiadomoÂści przed wysÂłaniem. Kompromitacja...
:twisted:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
adam
Fan Forum
Fan Forum
Posty: 2836
Rejestracja: wtorek 08 sie 2006, 23:19
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: adam »

No to ja nie wiedzia³em ze tvp ma tak¹ ogl¹dalnoœÌ :shock: ¿e s¹ w stanie poœwiêciÌ tak¹ liczbê widzów :devil:
Ptr15
Bywalec
Bywalec
Posty: 949
Rejestracja: niedziela 02 lip 2006, 13:18
Lokalizacja: Ełk

Post autor: Ptr15 »

Wchodze na medialink.pl i co widze? wkoĂącu odÂświeÂżona strona. Nowa grafika itp. ÂŁadnie to wszystko wyglÂąda, ale trzeba sie bedzie przyzwyczaiĂŚ :D
r_r16
Fan Forum
Fan Forum
Posty: 2476
Rejestracja: piątek 31 sie 2007, 22:31
Lokalizacja: Oświęcim

Post autor: r_r16 »

RzeczywiÂście nowa szata medialinka jest super! tylko przez to strasznie dÂługo siĂŞ Âładuje (przynajmniej u mnie) tak samo jak wirtualne media.
Ptr15
Bywalec
Bywalec
Posty: 949
Rejestracja: niedziela 02 lip 2006, 13:18
Lokalizacja: Ełk

Post autor: Ptr15 »

U mnie te¿ doœÌ d³ugo sie ³aduje (net z mm 512), ale zdecydowanie gorzej otwiera sie strona wirtualnemedia.pl :/
Nika
Fan Forum
Fan Forum
Posty: 2100
Rejestracja: piątek 24 mar 2006, 23:00
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Nika »

U mnie strona g³ówna otwiera siê od razu, za to z reszt¹ stron k³opot, bo wyskakuje po chwili b³¹d. I tu mam proœbê, bo na g³ównej stronie medialink po prawej stronie w zak³adce: "Wywiady" wy³ania siê rozmowa z Krzysiem Górlickim o tytule: "Na ok³adki dajê sobie czas", niestety nie chce mi siê to otworzyÌ. I tu proœba: je¿eli komuœ siê otwiera to proszê przekopiowaÌ w formie cytatu ten wywiad do w¹tku o Krzysiu. Bêdê szalenie wdziêczna! :D
r_r16
Fan Forum
Fan Forum
Posty: 2476
Rejestracja: piątek 31 sie 2007, 22:31
Lokalizacja: Oświęcim

Post autor: r_r16 »

Ja tez mam cos takiego - naciskalem na jakis material z dziennika po prawej, strona sie otworzyla i wyskoczyl komunikat i nagle "nie mozna wyswietlic strony".
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)
Posty: 5465
Rejestracja: środa 27 lip 2005, 14:12
Lokalizacja: Żyrardów

Post autor: pawell »

U mnie wszystko Âśmiga. :) A grafika nawet moÂże byĂŚ, lepsza od poprzedniej, ale teÂż nie jakaÂś rewelacyjne. Jest trochĂŞ podobna do tej z Wirtualnych MediĂłw. :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl
Posty: 3923
Rejestracja: środa 07 lip 2004, 19:31

Post autor: Marcin »

Tylko treœci wci¹¿ brak.
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)
Posty: 5465
Rejestracja: środa 27 lip 2005, 14:12
Lokalizacja: Żyrardów

Post autor: pawell »

Cho? to jedna cyferka to wpadka du?a.

Obrazek
http://www.medialink.pl/artykul/68,WOSP ... rem,group4
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika