Zaraz dorzucĂŞ takÂą opcjĂŞ. A mi osobiÂście najbardziej do gustu przypadÂła Tadla. ÂŁadny tembr gÂłosu, nie jÂąka siĂŞ, radzi sobie w sytuacjach niespodziewanych i jest lepsza nawet od niektĂłrych starych z TVN24 i nie myÂślĂŞ tutaj tylko o Annie JĂŞdrzejowskiej, ale np. jest teÂż na pewno lepsza od Danuty Kondaratowizc, porĂłwnywalna z KuligowskÂą.
Bezapelacyjnie wygrywa Beata Tadla.Jak juÂż gdzieÂś pisaÂłem rewelacyjny tembr gÂłosu,prezencja i.t.d. Jeszcze musi tylko popracowaĂŚ nad robieniem wywiadĂłw.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Nowa sonda : Nowe odcinki, którego z zagranicznych seriali TVN powinien pokazaÌ najszybciej? - Tajemnice Smallville - Ostry dy¿ur - Detektyw Monk - SzeœÌ stóp pod ziemi¹ - Innego...
Moim zdaniem "Detektywa Monka" bo jest bardzo fajnym serialem nawet jak dla mnie najlepszym z zagranicznych. Ale wole zeby jednak te wszystkie wyzej wymienione seriale byly w wakacje o godzinie 22 lub troche po bo teraz by dali po 23. Wiec bym nie zobaczyl niestety. Oczywiscie to nie dotyczy "Ostrego dyzuru" powiewaz on by byl ok 14 - 15. Jak zawsze.
PomysÂły na sondy sÂą jak najbardziej mile widziane, ale proponujĂŞ, by byÂły one bardziej czytelne dla przecietnego Internauty. Niezbyt wielu InternautĂłw moÂże orientowaĂŚ siĂŞ na czym polegajÂą te seriale i 90% odpowiedzi byÂłaby "nie mam zdania".
Moim zdaniem powinni pokazaĂŚ nowe odcinki 6 stĂłp pod ziemiÂą.Bardzo lubiÂłem oglÂądaĂŚ ten serial jak jeszcze miaÂłem HBO hmm stare dobre czasy :?
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Nowa sonda: >KtĂłry z seriali docu-crime jest lepszy? - W11 WydziaÂł ÂŚledczy - Detektywi - Nie mam zdania
Moim zdaniem lepszy jest "W11" dlatego ze tam policjanci juz przyzwyczalil sie do kamer, a w "Detektywach" ta Marzena jeszcze chyba nie, ale pewnie niedlugo bedzie juz dobrze. Ale "Detektywi" tez moga byc wkoncu to prawie idetnyczne seriale.
Sonda ta jest zbyt maÂło konkretna, ponadto wolaÂłbym gdyby dotyczyÂła konkretnie stacji ITI, a nie telewizji ogĂłlnie. Nie moÂżna takÂże zadaĂŚ pytania "Inne - jakie?". W sondzie nie ma opcji wpisywania odpowiedzi.
Có¿ za zgodnoœÌ 100% na tak (stan na 10 grudnia godz.23.03 )
PojawiÂła siĂŞ nowa sonda: >Czy podoba Ci siĂŞ ÂświÂąteczna oferta TVN? Tak ÂŚrednio Nie Nie mam zdania
Mi sie podoba Âśrednio jest pare filmĂłw ktore obejrzĂŞ i jest troche ÂświÂątecznych wydaĂą programĂłw i innych programĂłw. Ale jest wiele powtorek ktore byÂły juÂż pare razy w telewizji. :/ MogÂło byĂŚ lepiej ale chyba nigdy w TVN w Âświeta nie bĂŞdzie lepiej z ramĂłwkÂą moÂże jak siĂŞ zmieni prezes ale to nie wiadomo kiedy nastÂąpi...
Racja,to sÂą powtĂłrki-potworki :? Jedynie Maraton Usmiechu z KaziÂą,sobie obejrze i powtĂłrki NajsÂłabszego Ogniwa,a poza tym to kiszka :?