Poznajmy się
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: Poznajmy się
Cześć.
Mimo że od jakiegoś czasu już jestem na forum, nie zdążyłem sie jeszcze przedstawić.
Jestem Wojtek, mieszkam pod Oświęcimiem.
Od jakiegoś czasu zainteresowały mnie media, postanowiłem dowiedzieć się coś więcej, więcej, aż trafiłem na to forum.
Początkowo oglądałem wiadomości, nie mając pojęcia o faktach: u mnie wszyscy od kilku lat włączają telewizor o 19:30 na TVP1 i tyle.
Później po oglądnięciu przez przypadek faktów bardzo mi sie one spodobały i tak to sie zaczeło.
A po za tym, lubie przedmioty humanistyczne takie jak angielski i polski, gram na gitarze.
Pozdrawiam wszystkich.
Mimo że od jakiegoś czasu już jestem na forum, nie zdążyłem sie jeszcze przedstawić.
Jestem Wojtek, mieszkam pod Oświęcimiem.
Od jakiegoś czasu zainteresowały mnie media, postanowiłem dowiedzieć się coś więcej, więcej, aż trafiłem na to forum.
Początkowo oglądałem wiadomości, nie mając pojęcia o faktach: u mnie wszyscy od kilku lat włączają telewizor o 19:30 na TVP1 i tyle.
Później po oglądnięciu przez przypadek faktów bardzo mi sie one spodobały i tak to sie zaczeło.
A po za tym, lubie przedmioty humanistyczne takie jak angielski i polski, gram na gitarze.
Pozdrawiam wszystkich.
TVP - totalna video porażka
-
- Fan Forum
O!
W takim razie dobrze wiedzieć, że nie jestem jedynym oświęcimianinem na tym forum.

-
- Początkujący
-
- Początkujący

Ja mam 34 lata i sześcioletnią córkę z poprzedniego związku.
Kiedyś prowadziłem bloga pod salonpolityczny.pl
Żyję z handlu adresami internetowymi.
;-)
-
- Zbanowany
A ja nazywam się Robert. Urodziłem się w Londynie. Obecnie mieszkam w Łodzi. Mam 13 lat i po wakacjach pójdę do gimnazjum. Chciałbym po maturze pójść do Łódzkiej Filmówki na wydział operatorski, następnie pracować jako operator kamery w TVN24.
http://www.youtube.com/watch?v=F82af12lfoc <-- Mój własny film na konkurs w YouTube - Internet For Peace (byłem operatorem). Oglądajcie i oceniajcie 

-
- Początkujący
- Kontakt:
hmm nie dostrzegłem tego wątku 
Nazywam się Łukasz mam 17 lat i pasjonuję się dziennikarstwem, polityką itp. Od półtora roku mam praktyki w lokalnej stacji telewizyjnej (która współpracuje z TVN24
). Mieszkam w Świnoujściu. Mam już za sobą pierwszy "materiał" dla TVN24 o skażeniu wody na świnoujskiej plaży. Było to właściwie trzymanie mikrofonu i zadawanie pytań, ale od czegoś trzeba zacząć
.
Że też tego wątku nie zauważyłem, sorry.

Nazywam się Łukasz mam 17 lat i pasjonuję się dziennikarstwem, polityką itp. Od półtora roku mam praktyki w lokalnej stacji telewizyjnej (która współpracuje z TVN24

Że też tego wątku nie zauważyłem, sorry.

http://www.zycie-a-wiara.blog.onet.pl zapraszam ;-)
-
- Nowicjusz
Hej! Mam na imię Paweł. Interesuję się mediami, dziennikarstwem i wszystkim co związane z TVN 

-
- Administrator
- Kontakt:
Na stronie głównej http://www.tvnfakty.pl pojawiła się ramka z facebooka. Zapraszam do przyłączania się. 

tvnfakty.pl | Włochy: Rzym
-
- Stały bywalec
Widzę, że ilość osób rośnie dość szybko!Łukasz pisze:Na stronie głównej http://www.tvnfakty.pl pojawiła się ramka z facebooka. Zapraszam do przyłączania się.

-
- Administrator
- Kontakt:
Niby rośnie szybko, ale to jest dalekie od poziomu moich marzeń.
W końcu - powiem nieskromnie - jesteśmy jedynym serwisem o TVN, mieliśmy przez 9 lat funkcjonowania kilka fajnych sukcesów i stworzyliśmy z grupą ludzi kilka ciekawych rzeczy, które powinno polubić więcej niż 90 osób.

W końcu - powiem nieskromnie - jesteśmy jedynym serwisem o TVN, mieliśmy przez 9 lat funkcjonowania kilka fajnych sukcesów i stworzyliśmy z grupą ludzi kilka ciekawych rzeczy, które powinno polubić więcej niż 90 osób.

tvnfakty.pl | Włochy: Rzym
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jak na kilkanaście godzin, to i tak całkiem nieźle.
-
- Stały bywalec
tvn cafe to też wasza inicjatywa?
-
- Czasem tu wpada
Jestem tutaj już trochę czasu, ale nawet się nie przedstawiłam. Mam na imię Jagoda (wiem, straszne imię. :ech: ) i mam 15 lat.
Interesuje się polityką od niedawna, więc zdaje sobie sprawę, że narazie od was odstaje. Tvn24 oglądam od czerwca, więc mam spore braki.
Interesuje się polityką od niedawna, więc zdaje sobie sprawę, że narazie od was odstaje. Tvn24 oglądam od czerwca, więc mam spore braki.
-
- Zbanowany
Jadziapixie pisze:Jestem tutaj już trochę czasu, ale nawet się nie przedstawiłam. Mam na imię Jagoda (wiem, straszne imię. :ech: ) i mam 15 lat.

-
- Czasem tu wpada
no tak właśnie znajomi na mnie wołają ;d Jadziasylwiagfan pisze:Jadziapixie pisze:Jestem tutaj już trochę czasu, ale nawet się nie przedstawiłam. Mam na imię Jagoda (wiem, straszne imię. :ech: ) i mam 15 lat.
Interesuje się polityką od niedawna, więc zdaje sobie sprawę, że narazie od was odstaje. Tvn24 oglądam od czerwca, więc mam spore braki.bardzo fajne imie

Ahh i zapomniałam powiedzieć, że mieszkam w wielkopolsce - ok 50km od Poznania..