wielka zagadka aveo 1.os.,l.p.,czasu teraŸ., ³aciùskiego czasownika avere.jedno ze znaczeù - pragn¹Ì,po¿¹daÌ.avere funkcjonuje w j.w³oskim jako czasownik posi³kowy 'mieÌ'.
nie trzeba pisaĂŚ z duÂżej litery,bo to nie nazwa wÂłasna ot,caÂła filozofia.....
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
mĂłj nick to moje przezwisko
nadali mi je w podstawĂłwce i tak juÂż zostaÂło wszysy tak do mnie mĂłwiÂą koledzy kolezanki znajomi rodzice nawet niektĂłrzy nauczyciele
A ja gdy byÂłem baaaaardzo maÂły i jeszcze w kafejce sobiĂŞ zakÂładaÂłem pierwsze konto mailowe na Interii musiaÂłem wymyÂśleĂŚ na gwaÂłt jakiÂś nick bo mi siĂŞ juÂż czas koĂączyÂł... i wpadÂło mi dragon. ByÂło zajĂŞte, to dodaÂłem trzy pierwsze litery mojego miasta - ToruĂą - i wyszÂło dragontor. Teraz wszĂŞdzie logujĂŞ siĂŞ pod tym nickiem
Szymon Majewski Show - w poniedziałki o 21:30, tylko w TVN, a teraz również w nTalk.
dragontor pisze:A ja gdy byÂłem baaaaardzo maÂły i jeszcze w kafejce sobiĂŞ zakÂładaÂłem pierwsze konto mailowe na Interii musiaÂłem wymyÂśleĂŚ na gwaÂłt jakiÂś nick bo mi siĂŞ juÂż czas koĂączyÂł... i wpadÂło mi dragon. ByÂło zajĂŞte, to dodaÂłem trzy pierwsze litery mojego miasta - ToruĂą - i wyszÂło dragontor. Teraz wszĂŞdzie logujĂŞ siĂŞ pod tym nickiem
Na czeœÌ Briana Epsteina - "pi¹tego" Beatlesa
jako , Âże jestem wielkim fanem tego legendarnego zespoÂłu,
a moje prawdziwe imiĂŞ teÂż zaczyna siĂŞ na Br....
wynika ze zÂłozenia imienia i nazwiska
Luna od lucyna i ksiê¿yca + sz od nazwiska jak to siê powi¹¿e to wychodzi 1 kwiecieù
moja liczba 1
urodziny 1
pies 1
m¹¿ 1
dziecko 1