Poza tym: Katalog onetu - 4 gwiazdki, pierwsze miejsce, ale o wyszukiwarce tego portalu szkoda rozmawiaÌ. Pod zapytaniem "tvn" jako pierwsz¹ pokazuje stronê tvn style, a potem jakieœ serwisy z tvn zupe³nie nie zwi¹zane. Katalog interia.pl - 5 gwiazdek (maksymalna iloœÌ) i pierwsze miejsce.
W tym google to ciĂŞÂżko siĂŞ byÂło przebiĂŚ. Bo wszystkie TVNowskie strony majÂą PR=6.
I jeszcze coÂś do Kamila. Strona o Kidze wreszcie pojawiÂła siĂŞ w google tylko oczywiÂście na razie jeszcze na odlegÂłej pozycji pod zapytaniem "kinga rusin".
ÂŁukasz pisze:I jeszcze coÂś do Kamila. Strona o Kidze wreszcie pojawiÂła siĂŞ w google tylko oczywiÂście na razie jeszcze na odlegÂłej pozycji pod zapytaniem "kinga rusin".
Wiem wiem. ZaglÂądam co jakiÂś czas
A Netsprintem nie ma siĂŞ co chwaliĂŚ bo aktualnie ma 3.16% udziaÂłu w odsÂłonach. Dla porĂłwniania Google ma 87.65%. OczywiÂście w Polsce.
ZaÂś OnetSzukaj jest sterowana przez nieobliczalnÂą PaniÂą HalinkĂŞ :devil:
Teraz gdy Googli wpisuje siĂŞ "Kinga Rusin", to jako pierwsza strona pokazuje siĂŞ kinga.tvn.tivi.pl. Jeszcze kilka dni tem byÂły to okolice miejsca 30. Spektakularny sukces.
Po wpisaniu TVN, niezmiennie na czwartej pozycji jest natomiast serwis tvn.tivi.pl.
Marcin pisze:Teraz gdy Googli wpisuje siĂŞ "Kinga Rusin", to jako pierwsza strona pokazuje siĂŞ kinga.tvn.tivi.pl. Jeszcze kilka dni tem byÂły to okolice miejsca 30. Spektakularny sukces.
Zazwyczaj po takich spektakularnych sukcesach nastêpuj¹ równie spektakularne pora¿ki. :devil: Niczego jednak nie zak³adam bo Google to niez³a ruletka - i w³aœnie dlatego trzeba mieÌ do nich dystans jeœli chodzi o pozycjê. No ale tak czy siak to w tym przypadku musia³ byÌ nag³y, du¿y przyrost linków co dobre nie jest bo mo¿na wpaœÌ w filtr a nawet z³apaÌ bana.
WÂątpiĂŞ, aby Twoja teoria okazaÂła siĂŞ prawdziwa, bo nie zabiegaÂłem o Âżaden (!) link dla strony o Kindze.
Jedyny link, o którym mi cokolwiek wiadomo, to ten na stronie g³ównej tvn.tivi.pl po to tylko, ¿eby google dowiedzia³o siê o istnieniu strony o Kindze.
Ma³o prawdopodobne, ¿eby strona o Kindze spad³a drastycznie, jeœli nie ma w google ¿adnej konkurencji. Jest jedyn¹, w której tyle razy pada s³owo "kinga", która ma takie title, podpisy i nazwy zdjêÌ i ró¿ne inne rzeczy istotne dla google.