Newsy
Moderator: Łukasz
-
- Zbanowany
Re: Newsy
Czy była by taka możliwość abym dołączył do newsroomu, pytam tutaj moderatorów i administratorów. Na razie ogę sie pochwalić kilkunastoma artykułami na polskiej Wikipedii
Czekam na odpowiedzi czy to na PW czy tutaj na forum,
Kłaniam się.
Czekam na odpowiedzi czy to na PW czy tutaj na forum,
Kłaniam się.
http://www.sendspace.pl/file/0a4ec04cbe622c542222a39. Moje radio internetowe. Zapraszam serdecznie codziennie od 18 do 20
-
- Fan Forum
- Kontakt:
TVN24maniak pisze:Czy była by taka możliwość abym dołączył do newsroomu, pytam tutaj moderatorów i administratorów. Na razie ogę sie pochwalić kilkunastoma artykułami na polskiej Wikipedii
Jest czym

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jak pewnie wszyscy zauważyli pod moimi newsami pojawiają się pełne jadu komentarze zwłaszcza od @*** lub coś w tym stylu. Komentarze pisze Piotr S. na forum @pop znany wszystkim. Nie wiem czy pisze je z zazdrości, bo na pewno nie z dobrego serca. Niech nie liczy, że się nimi przejmuje, bo chłopak ma pewien kompleks z tego powodu, że gdzie się nie pojawi tam zostanie wyrzucony (np. tvnfakty lub media2.pl). A więc Piotrze wiem, że regularnie czytasz forum, a jak nie to Ci doniosą to co tu napisałem. To co robisz jest żałosne i niesmaczne. Najpierw komuś gratulujesz, że pisze newsy na TVNFAKTY a potem jedziesz mu w komentarzach.
-
- Czasem tu wpada
Typowy troll, dziecko neo, zakompleksiony człowiek uważającego się za Boga forów internetowych. To cały @pop. Śmieszny, zarozumiały człowiek.piotrek888 pisze:Jak pewnie wszyscy zauważyli pod moimi newsami pojawiają się pełne jadu komentarze zwłaszcza od @*** lub coś w tym stylu. Komentarze pisze Piotr S. na forum @pop znany wszystkim. Nie wiem czy pisze je z zazdrości, bo na pewno nie z dobrego serca. Niech nie liczy, że się nimi przejmuje, bo chłopak ma pewien kompleks z tego powodu, że gdzie się nie pojawi tam zostanie wyrzucony (np. tvnfakty lub media2.pl). A więc Piotrze wiem, że regularnie czytasz forum, a jak nie to Ci doniosą to co tu napisałem. To co robisz jest żałosne i niesmaczne. Najpierw komuś gratulujesz, że pisze newsy na TVNFAKTY a potem jedziesz mu w komentarzach.
Tobie radzę się nie przejmować tym dzieciakiem a komentarze usuwać, bo po co ma trollować w sumie... Na forum media2 został zbanowany przeze mnie. Dlaczego? Suma wielu przypadków, zachowań... Jeszcze żebym Wam opowiedział co robił kiedyś pod innymi kontami to byście załamali ręce, albo - po prostu się śmiali z tego dziwnego człowieka. Typowe dziecko neostrady. Swoim zachowaniem pokazuje, że życie to go chyba nie oszczędza. Albo wręcz odwrotnie, bo zachowuje się jak gówniarz po prostu, który ma wszystko i myśli, że nikt nie zauważy ile ma osobowości w internecie. To zdecydowanie najbardziej znienawidzona osoba z forów o tematyce telewizyjnej, medialnej. Możliwe, że i w realu. I nikt go chyba nie przebije.
Cała prawda.
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
-
- Zbanowany
Kolejny błąd rzeczowy wielkiego redaktora Piotra Stępnia. Radziłem Ci chłopie żebyś czytał nawet 20 razy swoje teksty i to wczoraj radziłem. Nie znam Alicji Czerwińskiej a taka pojawiła się w Twoim ostatnim tekście. Znam Annę Czerwińską i Alicję Rucińską z TVN24. Popraw swój tekst a najlepiej nie pisz ich więcej by unikać dalszej kompromitacji
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jak dla Ciebie kompromitacją jest pomyłka imienia to musisz zniknąć z tego forum, bo tu często się ludzie mylą. Wiesz gdzie ja mam Twoje uwagi?ziom pisze:Kolejny błąd rzeczowy wielkiego redaktora Piotra Stępnia. Radziłem Ci chłopie żebyś czytał nawet 20 razy swoje teksty i to wczoraj radziłem. Nie znam Alicji Czerwińskiej a taka pojawiła się w Twoim ostatnim tekście. Znam Annę Czerwińską i Alicję Rucińską z TVN24. Popraw swój tekst a najlepiej nie pisz ich więcej by unikać dalszej kompromitacji

-
- Zbanowany
Chamstwem na chamstwo odpowiadał nie będę. Jednak poprawiłeś błąd więc zamiast się burzyć ładnie podziękuj. A skoro moje rady masz w dupie to po co korzystasz z moich wskazówek? Zero logiki ale to u Ciebie normalka.
TVN - programowo najlepsza
-
- Czasem tu wpada
@ziom Twoim problemem jest to, że nie zwracasz ładnie, kulturalnie uwagi tylko wjeżdżasz od razu na człowieka, w tym wypadku na Piotrka. Jak tak bardzo zazdrościsz mu pisania newsów do serwisu to sam się wykaż... właśnie logiką i kulturą na forum. 
Wielka mi rzecz pomylić się w imieniu jakiejś osoby. Pisałem newsy, nawet czasem mi się zdarza i nikt nie jest nieomylny i każdy o tym wie. Każdy zwraca po prostu uwagę i kropka. Co innego gdyby @piotrek888 popełniał masowe błędy jak w co poniektórych serwisach a tego u niego nie zauważyłem.
A chamstwo wprowadziłeś raczej pierwszy i chyba każdy przyzna rację.
Raczej się powinieneś cieszyć, że newsy tutaj pojawiają się na bieżąco i, że kolega znajduje na to czas jak zresztą inni z tej redakcji.

Wielka mi rzecz pomylić się w imieniu jakiejś osoby. Pisałem newsy, nawet czasem mi się zdarza i nikt nie jest nieomylny i każdy o tym wie. Każdy zwraca po prostu uwagę i kropka. Co innego gdyby @piotrek888 popełniał masowe błędy jak w co poniektórych serwisach a tego u niego nie zauważyłem.
A chamstwo wprowadziłeś raczej pierwszy i chyba każdy przyzna rację.

Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
-
- Administrator
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie było okazji podziękować. Więc dziekuję Wszystkim za czytanie moich newsów, za komentarze, pochwały i krytykę. Wiele się tu nauczyłem. Dziękuję Panowie za możlwość rozwoju. Jestem Wam wdzęczny. Czytelnikom raz jeszcze wielkie dzięki! Pozdrawiam
-
- Przyjaciel TVNFakty.pl
Niestety nie ma dostępu do newsów z lat wcześniejszych. Jedynie strona http://archive.org/web/ może coś w tym pomóc.
-
- Czasem tu wpada
nie wiem czy to jest dobre miejsce, ale zauważyłem coś dziwnego w najnowszym newsie dot. Durczoka.
"Komisja ustaliła, że trzy osoby zostały narażone na niepożądane zachowania."
Nie podaliście informacji, która była podana w komunikacie tj. informacje że zidentyfikowano przypadki mobbingu i MOLESTOWANIA. potem na forach widzę komentarze, że wprost wyssał sobie z palca kwestie molestowania.
Piszę o tym, bo lubię rzetelność.
"Komisja ustaliła, że trzy osoby zostały narażone na niepożądane zachowania."
Nie podaliście informacji, która była podana w komunikacie tj. informacje że zidentyfikowano przypadki mobbingu i MOLESTOWANIA. potem na forach widzę komentarze, że wprost wyssał sobie z palca kwestie molestowania.
Piszę o tym, bo lubię rzetelność.
-
- Przyjaciel TVNFakty.pl
Polecam w tej kwestii kontakt z samym autorem newsa, Łukaszem, właścicielem tvnfakty.pl ==> redakcja@tvnfakty.pl