Marcin Żebrowski
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Marcin ÂŻebrowski
Nie pamiĂŞtam dokÂładnie, ale chyba tak siĂŞ nazywa :spiewa:
Nowy reporter. ZadebiutowaÂł dziÂś w Dniu na Âżywo. RelacjonowaÂł pielgrzymkĂŞ z Helu do CzĂŞstochowy.
Chyba do³¹czy³ do Gdaùskiego oddzia³u. Relacja nawet spoko. Niestety, nie mam capsów.
Nowy reporter. ZadebiutowaÂł dziÂś w Dniu na Âżywo. RelacjonowaÂł pielgrzymkĂŞ z Helu do CzĂŞstochowy.
Chyba do³¹czy³ do Gdaùskiego oddzia³u. Relacja nawet spoko. Niestety, nie mam capsów.
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Re: Marcin ÂŻebrowski
ja go juÂż widziaÂłem wczorajarczi pisze:Nie pamiĂŞtam dokÂładnie, ale chyba tak siĂŞ nazywa :spiewa:

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
-
- Fanatyk :)
Re: Marcin ÂŻebrowski
TeÂż mi siĂŞ podobaÂły jego relacje ( a widziaÂłem 2 ). Pierwsza to byÂła rozmowa z trĂłjkÂą pielgrzymĂłw. Szybka i ciekawa. Zapowiada siĂŞ dobrze.arczi pisze:Relacja nawet spoko.
Co do jego staÂżu to siĂŞ nie wypowiadam, bo TVN 24 mam od niedawna. :rozglada: Ale nie wyglÂąda na nowego. :mhm:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
Ja go dzis widziaÂłem pierwszy raz.WraÂżenie pozytywne,z pielgrzymami fajnie naturalnie przeprowadzaÂł wywiad bez wiĂŞkszego stresu-chyba,Âże skrzĂŞtnie ukryÂł go za co mu chwaÂła :aniol: Nie znam jego drogi -moÂże ma jakies wiĂŞksze doswiadczenia :uhh:
I nawet zaÂżartowaÂł,Âże on 300 kilometrĂłw nie tyle ,Âże by nie przeszedÂł ale nawet sobie takiego dystansu nie wyobraÂża :tanczy:
Dobrze,Âże jest reporterem a nie ministrem budownictwa drĂłg
..
I nawet zaÂżartowaÂł,Âże on 300 kilometrĂłw nie tyle ,Âże by nie przeszedÂł ale nawet sobie takiego dystansu nie wyobraÂża :tanczy:
Dobrze,Âże jest reporterem a nie ministrem budownictwa drĂłg

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fan Forum
wcale nie jestem pewien, Âże Pan Marcin nie pojawiÂł siĂŞ w TVN24 juÂż wczeÂśniej.
No na nowicjusza nie wyglÂąda, dobrze sobie radzi. Ale dziÂś widziaÂłem go pierwszy raz. A udokumentowane jest, Âże wczoraj juÂż siĂŞ pojawiÂł :devil:Ale nie wyglÂąda na nowego.
No to zdecydowanie dla Polski lepiej Âżeby robiÂł reportaÂże a nie drogi :devil: :devil:nawet sobie takiego dystansu nie wyobraÂża
Dobrze,Âże jest reporterem a nie ministrem budownictwa drĂłg ..
Ostatnio zmieniony środa 25 lip 2007, 22:00 przez arczi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
maxxx pisze:Ja go dzis widziaÂłem pierwszy raz.
No proszĂŞ jacy jesteÂśmy zgodni.arczi pisze:Ale dziÂś widziaÂłem go pierwszy raz.

Chyba nie ma nikogo w Polsce komu dobrze wychodziÂłyby drogi. :nie:arczi pisze:No to zdecydowanie Polska lepiej Âżeby robiÂł reportaÂże a nie drogi :devil: :devil:Dobrze,Âże jest reporterem a nie ministrem budownictwa drĂłg ..

-
- Fan Forum
:devil: :devil: :devil:No proszĂŞ jacy jesteÂśmy zgodni. Ja teÂż go dziÂś widziaÂłem pierwszy raz.
Zapytaj premiera KaczyĂąskiego, to Ci odpowie jak jest z tym budowaniem drĂłg. Po jego zapewnieniach jeszcze byÂłbyÂś w stanie uwierzyĂŚ, Âże ma racje :devil: :devil: :devil:Chyba nie ma nikogo w Polsce komu dobrze wychodziÂłyby drogi.
-
No to jak juz jesteÂśmy tacy zgodni to tylko partie zakÂładaĂŚ i rzÂądziĂŚ :aniol:
Ale mniej by czasu bylo na udzielanie sie forumowe :mhm:
A tak na powaÂżnie to do 2015 ma byĂŚ 4.5 tys autostrad :devil:
Ale mniej by czasu bylo na udzielanie sie forumowe :mhm:
Nam dobrze wychodzi droga porozumienia parafrazujÂąc :spiewa:pawell pisze:Chyba nie ma nikogo w Polsce komu dobrze wychodziÂłyby drogi.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
Poczekajmy najpierw, aÂż skoĂączĂŞ 18 lat.maxxx pisze:No to jak juz jesteÂśmy tacy zgodni to tylko partie zakÂładaĂŚ i rzÂądziĂŚ :aniol:

Damy radĂŞ. :hyh:maxxx pisze:Ale mniej by czasu bylo na udzielanie sie forumowe :mhm:
maxxx pisze:Nam dobrze wychodzi droga porozumienia parafrazujÂąc :spiewa:
Dobry Âżart.

P.S. zbaczamy z tematu. :aniol:

-
- Czasem tu wpada
-
- Bywalec
- Kontakt: