Duże zmiany - nowe forum
Moderator: Łukasz
-
- Przyjaciel TVNFakty.pl
Re: Duże zmiany - nowe forum
Ja faktycznie przestawił był avatary z prawej na lewą. Wtedy - jak sugerowała Nika - będzie czytelniejsze oddzielanie postów. Bo wzrok najpierw obejmuje lewą, a nie prawą część ekranu.
-
- Stały bywalec
-
- Zbanowany
- Kontakt:
W niektórych nickach (np. obieżyświat) nie ma polskich liter, obawiam się, że z tego powodu niektórzy nie mogą zalogować się na forum.Bartek pisze:O literki bardzo się starałem i tam gdzie miałem siłę tam w zasadzie mechanicznie je zmieniłem.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
- Bartek
- Stały bywalec
Mogą się zalogować, przynajmniej sprawdzałem to na nicku Łukasza, w bazie jest "obieżyświat", jak wejdziesz w jego profil też będzie obieżyświat, gniegdzie jednak będzie z krzakami (jakiś brak synchronizacji). ale to i tak postęp - poprzednio w ogóle nie mógł się zalogowąc taki użytkownik ;-)
-
- Bywalec
- Kontakt:
Zmiany rewelacyjne, tylko przyłączam się do apelów o avatary po lewej stronie, jak jest np. na Satkurierze. Zapewne przyzwyczailibyśmy się do tych po prawej, ale jesteśmy chyba jedynym takim forum w sieci 

-
- Bywalec
- Kontakt:
jest tu coś takiego jak: zobacz nieprzeczytane posty?
-
- Fanatyk :)
Jest. Na stronie głównej masz opcję 'zobacz nowe posty'.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
A ja bym zostawił po prawej avatary
Własnie tak jak wyżej Kuba napisał-taka avangarda a w zasadzie raz dwa sie można przestawić 

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
Jestem zadowolony z tego, że można pisać 2 posty pod rząd. :> Oczywiście zgodnie z jakąś zasadą (np. można napisać kolejną wiadomość 2 dni po wysłaniu poprzedniej [chyba tak kiedyś było zresztą]). To wg mnie jest lepsze niż dodawanie do treści wcześniejszego posta.
P.S. dlaczego pod avatarem mam 2 rangi 'Fanatyk'?

P.S. dlaczego pod avatarem mam 2 rangi 'Fanatyk'?

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Administrator
- Kontakt:
Z tymi dwoma postami, to jeszcze różnie może być. A po cichu Ci powiem, że jeśli rzeczywiście można dwa pod rząd, to wkrótce pewnie nie będzie można.
Mi się też po prawej podoba jak są te avatry.
Tylko nowe posty trochę mniej się wyróżniają niż wcześniej :?

Mi się też po prawej podoba jak są te avatry.
Tylko nowe posty trochę mniej się wyróżniają niż wcześniej :?
-
- Guru
Pierwsze moje wrażenie było takie, iż pomyliłem adresy
Zmiany na korzyść, choć będę się musiał do nich przyzwyczaić
Ze mnie jest taka oferma, że na dzień dobry przez przypadek wysłałem 4 posty pod rząd w wątku Joanny Kryńskiej. Nie mogłem ich usunąć, gdyż gdy tylko to chciałem uczynić - wylogowywało mnie z forum :/
Przepraszam za to i zaznaczam, iż było to nieumyślne :nie:

Zmiany na korzyść, choć będę się musiał do nich przyzwyczaić

Ze mnie jest taka oferma, że na dzień dobry przez przypadek wysłałem 4 posty pod rząd w wątku Joanny Kryńskiej. Nie mogłem ich usunąć, gdyż gdy tylko to chciałem uczynić - wylogowywało mnie z forum :/
Przepraszam za to i zaznaczam, iż było to nieumyślne :nie:
-
- Fan Forum
Mnie się zmiany generalnie podobają. Wygląd jest dużo nowocześniejszy
Aczkolwiek trzeba chwili, żeby się przyzwyczaić :rozglada:
Poza tym tak jak m.in. Nika, uważam, że avatar z nickiem lepiej wyglądały po lewej :rozglada:
Było to dużo czytelniejsze :spiewa:
Acha i jeszcze widzę, że zabanowani użytkownicy odzyskali wolność i szarżują w wątkach :devil:

Aczkolwiek trzeba chwili, żeby się przyzwyczaić :rozglada:
Poza tym tak jak m.in. Nika, uważam, że avatar z nickiem lepiej wyglądały po lewej :rozglada:
Było to dużo czytelniejsze :spiewa:
Acha i jeszcze widzę, że zabanowani użytkownicy odzyskali wolność i szarżują w wątkach :devil:
-
- Zbanowany
-
- Fan Forum
Nie wiem czemu wszyscy zrzucaja na Bogu ducha winna Nike, ze sugeruje przeniesienie avatarow ?!

Marcin pisze:Ja faktycznie przestawił był avatary z prawej na lewą. Wtedy - jak sugerowała Nika - będzie czytelniejsze oddzielanie postów.
Mi tylko chodzilo o to, ze ....arczi pisze:Poza tym tak jak m.in. Nika, uważam, że avatar z nickiem lepiej wyglądały po lewej
.... i mialam tu na mysli ze kolorystyka sie zlewa i nie ma jakis odcięć od postow. Ale juz sobie poradzilam, zadzialal kontrast w monitorze i przyzwyczajenie do nowej szaty.Nika pisze: zlewaja sie posty we watkach, nie wiem kiedy koncze czytac wypowiedz jednego uzytkownika, a kiedy zaczyna sie wypowiedz kolejnego delikwenta. Po prostu jest to nieczytelnie oddzielone. Ale sprobuje sobie podkrecic kontrast w monitorze, to moze cos to da.

-
- Fan Forum
Ja mam jeszcze takie pytanko. W starej wersji forum można było się swobodnie cofnąć do dowolnej strony wątku rozwijając taką liste z numerem strony. Teraz tego nie ma i jeśli chciałbym się cofnąć np. z 300 strony jakiegoś wątku do powiedzmy 80 to problemem jest cofanie każdej strony tak pojedynczo :rozglada: Nie wiem, czy wiecie o co chodzi :rozglada: